ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΒΑΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ | Χωματουργικές Εργασίες & Παραγωγή Σκυροδέματος Κύθνο


Με γνώμονα την ποιότητα, τη σωστή και έντιμη συνεργασία με όλους τους πελάτες, η επιχείρηση μας "ΒΑΣΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" η οποία βρίσκεται στην Κύνθο, μπορεί να ανταπεξέλθει σε κάθε είδους χωματουργική εργασία, άμεσα και κυρίως οικονομικά.

Η συνεχής ενεργή μας θέση στο χώρο, η εργοληπτική μας ικανότητα, καθώς και η πολύχρονη εμπειρία μας στις χωματουργικές εργασίες, συνδυαστικά με την επαγγελματική συνείδηση που μας διέπει, αποτελούν για εσάς εγγύηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, πάντα με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού μας είναι σε θέση να καλύψουν οποιαδήποτε χωματουργική εργασία, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας και σας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα και σχολαστική εργασία.
 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
   Εκσκαφές
   Κατεδαφίσεις
   Ισοπεδώσεις
   Μπαζώματα 
   Διαμορφώσεις Εξωτ. Χώρων
   Μεταφορά Αδρανών Υλικών
   Μεταφορές Μπαζών
   Άνοιγμα Βόθρων
 
 
 
Διεκπεραιώνει κάθε έργο που του ανατίθεται, είτε από ιδιώτες είτε από δήμους, τεχνικές εταιρείες, έχοντας μεγάλη ποικιλία σε ιδιόκτητα μηχανήματα με πλήρη εξοπλισμό, για όλες τις χρήσεις ακόμη και σε μικρούς χώρους.

Όλα τα μηχανήματα μας είναι σε θέση να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασία, με έμπειρους χειριστές ενώ κάθε χωματουργική εργασία πραγματοποιείται πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Σκοπός μας είναι η περάτωση κάθε έργου που αναλαμβάνουμε μέσα στο συμφωνηθέν χρονοδιάγραμμα, καθώς και η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση.
Εξυπηρετούμε άμεσα όλη την Κύθνο.